Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


....Tuti Pasiriaszto.....

 1:Féltékenység

Gyanúsan sokat mosolyog a barátnődre? A buliban odament hozzá 1 lány? Megbámult valakit az utcán? Ezek mindennapos apróságok, te mégis kiborulhatsz. itt jön a trükk: nem az a lényeg, hogy ne legyél féltékeny, hanem az hogy ne mutasd ki. A  fiúkat a féltékenység kiborítja, SŐT fárasztja. Úgy érzik, szabályozni akarod őket, nem bízol bennük-ettől aztán kiakadnak, és egyszer tényleg megteszik azt, amitől félsz. Inkább legyél laza, ne idegeskedj ezen, és te is kacsincs rá 1-1 csinos fiúra ;)

2:hisztéria

Félreértés ne essék, nem a veszekedésre gondolunk. Veszekedni igen is kell, mert le lehet vezetni a feszültséget, és felszínre hozhat fontos félreértéseket. Hisztiről akkor van szó, amikor úgy viselkedsz, mintha nem egyrangú felek, hanem egy 5 éves kislány lennél,aki hisztizik , csapkod, toporzékol észérvek helyett. Amint elkezdenél nyafogni jusson eszedbe hogy (felnőtt ember)tini vagy.

3:sipákolás

A legtöbb lány amint veszekedésre kerül sor csipákolni kezd nem pedig értelmes ember módjára megbeszélné a problémákat, de ne aggódj!Ez teljesen normális mert akárhogy is akarsz uralkodni magadon nem nagyon megy , de ez nem baj mert legalább levezeted a stressz.A baj csak annyi ha elviselhetetlenül sipákolsz, mert ettől a pasik teljese kiborulnak.Szóval ha veszekedni kell hát veszeked de figyelj oda hogy!!!;)

4:Dagadt vagyok???

Na ez az amit ne kérdezz meg. Mert ha az lennél akkor nem lenne veled vagy ha 1 kicsit molettabb vagy,  akkor is neki így tetszel és ezt jegyezd meg!!!