Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 dolog amit egy fiu sosem kerhet tolled!

 10 dolog,amit egy fiú sohasem kérhet tőled!

 

Nincs joga azt kérni,hogy...

 

1. ...változtasd meg a ,,családi állapotodat" a Facebookos adatlapodon.
      Majd te eldöntöd mikor jön el ennek az ideje-parancsra nem megy!

2. ...pakold össze helyette a holmiját.
      Ha belépsz a szobájába ahol átláthatatlan káosz uralkodik ne kezdj rendet rakni se magadtól se az ő kérésére.A végén még azt hiszi hogy takarító személyzet vagy
.

3. ...egyedül szervezz/intézkedj egy közös ügyért.
      Sok fiú szereti átpasszolni a szervezést-egyszerűen lustaságból.De nem hárulhat rád minden teendő!Ha moziba mentek te válaszd a filmet és a hylet-de foglalja le ő a jegyeket!

4. ...hogy az ő nevében vegyél ajándékokat az ismerőseinek/rokonainak.
      Ez szintén a lusta fiúk szokása.Lehet hogy te szívesen shoppingolsz-de ne érezd feladatodnak az ajándékok beszerzését.Legyen ő is egy kicsit önálló és kreatív e téren!

5. ...csinálj neki szendvicset.
      Néha persze belefér hogy finom falatokkal kedveskedj neki-de ha nála vagytok és elvárja(miközben ő számítógépezik vagy tévét néz)kaját csinálj neki az gáz!

6. ...te emlékeztesd mindenre.
      Reggeli ébresztő hívás,fontos programok és találkozók időpontjai-lehet hogy te profin észben tartasz mindent,de nem vagy a személyi asszisztense.Ezekre használhatja a mobilja emlékeztető funkcióját.

7. ...ne találkozz a barátaiddal.
      Ha ilyet kér akkor akár azonnal ki is adhatod az útját.A barátaid együtt kell(ene) elfogadnia téged-s ha ez nem megy neki baj van!Ha valaki nem szimpi neki a társaságból akkor inkább hallgasson-de ne szabályozzon be!

8. ...mindig nézd meg vele a meccseket/filmeket.
      Ha nem érdekel a foci-vagy az a film ami neki bejön-nem kötelezhet rá hogy vele tarts.Erre ott vannak a haverjai-s te eközben nyugodtan találkozhatsz a barátnőiddel.

9. ...fogyózni kezdj a kedvéért.
      Így is eleget foglalkozol magaddal-nincs szükséged arra hogy az ő kritikus megjegyzései hatására kevesebb önbizalmad legyennInkább vedd rá hogy sportoljatok együtt-de a súlyoddal ne foglalkozzon:az a te ügyed!

10. ...megváltozatni a külsődet az ő ízlése szerint.
      Világos hogy tetszeni akarsz neki és jó ha mindent meg is teszel ezért.De nem utasíthat arra hogy fesd vörösre a hajadat vagy csináltass tetkót csak azért mert neki az bejön!