Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fiuk.....

 Mi van a fiúk fejében  ?

 

1, Honnan tudhatom hogy tetszem egy fiúnak?

   Bámul,piszkál,beszól,folyton rád nevet...Igen ezek mind annak a jelei hogy nem vagy közömbos számára.Árulkodó jel még ha sokat van a közeledben és noha személyesen nem nyomul elektronikus úton azért egyre többet próbál kommunikálni veled.Ha pedig kérdéseket tesz fel rólad a haverjainak akkor biztos hogy akar valamit.

 

2,Miért félnek megtenni annyira az első lépést?

   Számukra a lányok különösen ha csapatban vannak félelmetes lények.Szépek,magabiztosak,hangosak,nevetnek és mindent elmondanak egymásnak.Gyönyörű izmos pasik képét teszik ki a falaikra ami nagyon frusztrálja a srácokat.Hiszen ők csak átlagos tinik akik nem tudnak olyanok lenni mint Zac Efron.Ismerős helyzet?Te is így érzel velük kapcsolatban.Ráadásul ott van az elutasítástól való félelem ami nagyon erős.Mit is mondhatnánk?A mai világban egy lány is nyugodtan közeledhet.

 

3, Szeretik ha egy lány ki van sminkelve?

   Ők azt szeretik ha egy lány természetes és ápolt.Erre kozmetikumokkal rá lehet erősíteni viszont a durva sminktől visszariadnak.Azt bírják legjobban ha csak az arcnak az egyik része van kihangsúlyozva.Úgyhogy szempillaspirált használj nyugodtan de rikíó szemfestékekre és durva rúzsokra nem lesz szükséged.

 

4, Milyen lányokra figyelnek fel leginkább?

   Azokra a csajokra akikről sugárzik az önbizalom.Persze minden feltűnő dologra felfigyelnek(nagyon szőke haj,gazellatermet,túl szexi ruha) de ezek legtöbbször nem azok a dolgok amiket tényleg szeretnének egy lányban.A rengeteg mosolygás  a nyitottság és a magabiztosság a tuti kombináció.

 

5,Ők is féltékenykednek?

   Nagyon is!Csak nem csinálnak belőle akkora ügyet mint a lányok.Mivel ők bevallják maguknak hogy igen ők is megnézik a csinos láynokat mégsem akarják megcsalni a barátnőjüket-veled ellentétben aki Joe Jonasról álmodozik miközben fiúja van és ugyanúgy megbámulja a helyes pasikat az utcán és mégis minisárkánnyá válik ha a barátja rámosolyog egy másik lányra...

 

6, Mikor/miért hazudoznak a srácok?

   Leginkább akkor amikor nincs kedvük valamihez viszont nagyon félnek a reakciódtól.Így próbálják elkerülni a konfrontálódást(szembekerülést) és csökkenteni az ezmiatt kialakult nyomást.Vagy akkor amikor tudják hogy az igazság bevallása után akkora patáliát csapnál amit hetekig emlegetnének.

 

7, Mit gondolnak a testesebb csajokról?

   Tévhit hogy a fiúk a modellalkatú sovány lányokat részesítik előnyben.A test arányossága és a kisugárzás az amire odafigyelnek és ami lenyűgözi őket.A "van rajta mit fogni" típusú lányok tudat alatt a biztonság érzetét sugallják nekik így vonzódnak hozzájuk.

 

8,Miért játszák a haverjaik előtt a menő csávót?

   Ez ösztönös.Szeretnének minél magasabb pozíciót kivívni a csapatban, alfa hímmé válni.Minden fiú ilyen szeretne lenni és azt gondolják ha minél nyersebbek és menősködőbbek akkor a többiek elfogadják őket és még ki is tűnhetnek közülük.